Weekendowe wariacje...

Serwus, jakiś czas temu obiecałem zdawać relację z moich weekendowych wymysłów kulinarnych... Kobyłka u płota, więc zaczynam... Jako, że na sobotę mieliśmy zaplanowanego brydżyka u znajomych, więc wymyśliłem małe przekąski. Gospodarze też coś przygotowali, więc zabraliśmy coś pod piwko (dla panów) i winko (dla naszych lepszych "połówek"): 1. Paluszki z ciasta francuskiego z bekonem i serem żółtym. Tu poszedłem na łatwiznę i ciasto kupiłem...

Komentarze (3)
Lock 8332e4c0b16aa78e829946370023970835bf19f47cc8c4ffe11a6c45d1297c3a
Dostęp do treści serwisu tylko dla zalogowanych lekarzy
Zaloguj się
Stosujemy pliki cookie w celu świadczenia naszych usług. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na używanie cookies. Dowiedz się więcej