Pacjentka po 3 wczesnych poronieniach (5,6,7 Hbd), z rozpoznaną w trakcie 3 ciąży chorobą Hashimoto w czerwcu br (wyniki z 06.06.11.: TSH- 4,57 uIU/ml norma: 0,27- 4,2; p/c anty TPO 286,3 IU/ml). Lekarz endokrynolog włączył do leczenia ... w dawce 25 ug (kontrolne badanie z 13.07.11.:TSH- 1,38 uIU/ml norma: 0,34- 5,6!! - inne laboratorium!!). Wg prowadzącego endokrynologa pacjentka miała kontynuować leczenie tą samą dawką i wykonać badanie kontrolne TSH jesienią (planowa wizyta jutro). Pacjentka wykonała badanie dzisiaj...