Chityna i Rak oraz mąka z robaków.

Piszemy ciągle w temacie jedzenia robaków oraz ich szkodliwości. Do zwykłych produktów jest dosypywania mąka z robaków. Mam do was kilka pytań. 1. Czy chityna jest rakotwórcza? Według tego badania wręcz leczy raka. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9178414/ 2. Czy macie badania na to że jedzenie robaków jest niezdrowe? 3. Jaki jest powód w ogóle dodawania mąki z robaków do np. Czekolady? Jakby po co? Co to daje?

Komentarze (25)
Lock 8332e4c0b16aa78e829946370023970835bf19f47cc8c4ffe11a6c45d1297c3a
Dostęp do treści serwisu tylko dla zalogowanych lekarzy
Zaloguj się
Stosujemy pliki cookie w celu świadczenia naszych usług. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na używanie cookies. Dowiedz się więcej