Jak w temacie - fT3 1,7 [2,6-5,4] fT4 0,84 [0,93-1,70] Badania postanowiłem zrobić z powodu utrzymujących się typowych objawów niedoczynności, głównie permanentnie zlej tolerancji zimna. Z innych aspektów: w przeszłości diagnozowanie w kierunku kolagenozy (negatywnie) - RF(+), Raynaud potwierdzony w k...