USG tarczycy- bardzo duży prawy płat, bez dających się wyodrębnić zmian ogniskowych,Lewy płat- mały. 2 lata temu NT w ciąży,TSH- norma Z objawów- senność lab: Morfologia krwi: Leukocyty 9,26 tys/µl(3,98-10,04), Erytrocyty 4,98 mln/µl(3,93-5,22), Hemoglobina 14,17 g/dl(12,00-16,00), Hematokryt 44,40 %(37,00-47,00), MCV 89,00 fl(80,00-99,00), MCH 28,43 pg(27,00-35,00), MCHC 31,90 g/dl(32,00-37,00), Płytki krwi 448,00 tys/µl(140,00-440,00), RDW-CV 11,70 %(11,00-16,00), PDW 14,50 %(8,00-18,00), MPV 8,60 fl(7,00-12,40), PCT 0,38 %(0,17-0,35), Neutrofile 55,70 %(40,00-70,00), Limfocyty 30,70 %(...